January 12, 2011

Faheem's Art.....

Semalam dah lepas layan back-to-back Bee Movie, tetiba Faheem ternampak kaler dia. Kaler nie sebenarnya dapat dari KFC Chicky Meal, diorang dah habis mainan, so, diorang substitude laaa dengan kid's art set. Takde paper pun, crayon (yang dah berjaya Faheem patah-patahkan dan masuk mulut makan! Seb baik non-toxic), kertas untuk kaler-kaler, dah selamat aku buang sebab sepah-sepah and water colour. Just titikkan air, and ready to go....

So, since kertas dia dah takder, aku bagi jer kertas A4. Dia dah halfway buat (termasuk dah bercaya buat art kat dinding, seb baik boleh lap) baru ingat nak ambik gambar....



Gambar semasa memproses art.............





Dan hasilnya......
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


Finally, THE Masterpiece.........
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Masterpiece nie dah selamat aku tampal kat book rack, bersama art pieces Faheem yang lain. Maybe one day aku nak file kan....

Ok, tue jer nak share.... Bye!

p/s: Oh, DVD Bee Movie dah rosak.... Sian Faheem.... Pepagi dia celik bijik mata, terus nak tengok Bee Movie, tengok-tengok takleh nak play.... semalam ok jer layan 3 kali!!! Sayang sangat, dah laa DVD tue yang ori, beli masa kat UK (3pound jer pun!!!) Hari nie, sibuk dia nak tengok Bee.... Nanti kena suruh Daddy dia download.... nak beli lain, tak dapek laaaa....

4 comments:

C!kpuanmuda® said...

hi ;)

FaznFaz said...

hehehe... hi juga ;) (gaya gedik!!!)

Lady Lavender said...

salam kenal..dtg baca entry & tengok si comei :-)

FaznFaz said...

hi, makacih... salam kenal jugak... sama-samalaaa kita kunjung mengunjung ye??? heheh!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...